Letar du efter en begagnad kajak? Då har du tur. Det finns många ställen där du kan hitta bra erbjudanden på begagnade kajaker. Det finns många ställen där man kan köpa nya kajaker på men vart kan man egentligen köpa begagnade kajaker på. Här nedan kan du läsa mer om vart du kan hitta en begagnad kajak att köpa ifrån.

köpa en  kajak

Blocket – En av Sveriges störta marknadsplatser för begagnade saker

Om du letar efter en begagnad kajak är Blocket ett av de bästa ställena att hitta dem. Blocket är Sveriges största marknadsplats för begagnade föremål, så du kommer garanterat att hitta en kajak som passar dig perfekt. Se bara till att noggrant inspektera kajaken innan du köper den för att se till att det inte finns några större skador.

Facebook

På Facebook så finns det många grupper där man kan annonsera och sälja begagnade saker. Om du letar efter en begagnade kajak så se till att söka efter grupper som specifikt handlar om kajaker. På så sätt har du större chans att hitta den perfekta kajaken för dig.

Ebay

Ebay är ett annat bra ställe att hitta begagnade kajaker på. Se bara till att noggrant läsa beskrivningen av kajaken innan du köper den, eftersom det kan finnas skador som inte är som syns på bilderna.

Kajakbutiker

Om du inte hittar någon kajak som passar dig på Blocket, Facebook eller Ebay så kan du också gå till en butik som säljer kajaker. Där finns det ett oftast ett stort utbud av både nya och begagnade kajaker . Se bara till att fråga butikspersonalen om kajakens skick innan du köper den.

Lycka till med kajakpaddlingen.